Om oss

OM OSS


Vi är den mindre personliga revisionsbyrån som sätter dig, ditt företag och trygghet i fokus.

Oavsett om ni behöver hjälp med revision, redovisning, skatt, lön eller rådgivning har vi kompetensen som ni söker. Vi har en lång och bred erfarenhet inom både revision, redovisning och att revidera ägarledda företag. Med säte i Sisjön, Göteborg hjälper vi alla små till medelstora bolag med våra ledord i åtankte -kvalitét, trygghet och kundfokus.

VI SOM ARBETAR HÄR

Ägare, Godkänd Revisor

Mats Lennevi


Intresset för redovisning startade via en slump i samband med lumpen i Sollefteå. Sedan ”muck" har allt fokus riktats in på revision och redovisning och trots att jag arbetat med detta sedan 1989 tycker jag fortfarande att arbetet är roligt och man stöter hela tiden på nya frågeställningar.


Från 1999 och framåt har jag nästan uteslutande arbetat med ägarledda bolag, både som revisor och rådgivare. Just rollen som rådgivare tycker jag är den bästa delen av arbetet. När man kan medverka till att genomföra åtgärder eller förändringar som är gynnsamma för kunden känner man sig extra nöjd.


Har en stor passion för bollsporter i alla former och för tillfället är det paddeltennis som vid sidan av båtlivet som är mina största intressen. Blev morfar både under 2017 och 2018 så det blir en hel del tid med barnbarn nu för tiden vilket är underbart.

Redovisningskonsult, Lönekonsult

Julia Lennevi


Redan i tidig ålder intresserades jag av siffror, tabeller och grafer vilket ledde till en ekonomiexamen 2014.


Jag har både arbetat som redovisningsekonom på mindre såväl som medelstora bolag i olika branscher, främst som konsult och studerar förnärvarande till Lönespecialist med systeminriktning. Paralellt med studierna arbetar jag som redovisning- och lönekonsult, både som konsult och in-house.


Den personliga kontakten i samband med det administriva yrket är det bästa med yrkesrollen samt kravet att hålla sig ajour inom yrket.


När jag inte sitter med näsan i studielitteratur eller bokslut kan man hitta mig framför en målarduk med penseln i hand eller tillsammans med min familj.

Vår vision


Vi vill vara den främsta revisionsbyrån för ägarledda bolag genom att skapa mervärde för sig som kund i allt vi gör.

Varför välja oss?


  • Lång erfarenhet av revision av ägarledda företag

  • Ett starkt nätverk

  • Lokalt alternativ med den stora byråns kompetens

  • Personlig kontakt med stort engagemang

Copyright © All Rights Reserved

Kontakt


Address: Stora Åvägen 21, Askim


Email: info@lennevi.se


Phone: +46 730 702 701

Länkar


Hem  |  Om oss


Kontakta oss